Wizyta w gabinecie

Umów się na wizytę w naszym gabinecie dietetycznym.

Umów wizytę w Bielsku-Białej

Dietetyk ONLINE

Opieka dietetyczna online, niezależnie gdzie mieszkasz.

Dowiedz się więcej

Zupa szparagowo-kokosowa

Składniki
Podana jest gramatura składników na 4 porcje tego dania.
Kaloryczność
205 kcal
Białko
5.1 g
Tłuszcze
61.8 g
Węglowodany
22.7 g
IG
23 g
Sposób przygotowania
Czas przygotowania
30 minut
1
Cebulę, por i czosnek siekamy i podsmażamy na oliwie, dodajemy pokrojone w małą kosteczkę ziemniaki i szparagi i podsmażamy do zarumienienia.
2
Zalewamy bulionem, doprawiamy do smaku.
3
Gotujemy do miękkości ziemniaka - około 20 minut.
4
Następnie studzimy, dodajemy mleczko kokosowe i blenudujemy.
Oceń przepis
5 z 5 ocen
Dieta

Ten przepis możesz stosować w diecie:

Autor przepisu
Kamila Tomala

dietetyk

Zobacz także inne przepisy

1 godzina
195 kcal
1 godzina
251 kcal
30 minut
346 kcal