Wizyta w gabinecie

Umów się na wizytę w naszym gabinecie dietetycznym.

Umów wizytę w Bielsku-Białej

Dietetyk ONLINE

Opieka dietetyczna online, niezależnie gdzie mieszkasz.

Dowiedz się więcej

Naleśniki orkiszowe z meksykańskim nadzieniem

Składniki
Podana jest gramatura składników na 4 porcje tego dania.
Kaloryczność
396 kcal
Białko
30.4 g
Tłuszcze
13.1 g
Węglowodany
42.7 g
IG
69 g
Sposób przygotowania
Czas przygotowania
1 godzina
1
NALEŚNIKI:
2
Wszystkie składniki zmiksuj na gładką masę i usmaż.
3
4
FARSZ:
5
Cebulę pokrój w kostkę, zeszklij na oleju razem z czosnkiem.
6
Następnie dodaj mięso i smaż do zarumienienia.
7
Wlej passatę, dodaj fasolę i kukurydzę i przyprawy.
8
Duś ok. 30 min.
9
10
Następnie ułóż farsz na naleśnikach i zawiń.
Oceń przepis
5 z 1 ocen
Dieta

Ten przepis możesz stosować w diecie:

Zobacz także inne przepisy

3 ( ocen)
Krem z kukurydzy
45 minut
455 kcal
30 minut
412 kcal
20 minut
340 kcal
30 minut
172 kcal