Wizyta w gabinecie

Umów się na wizytę w naszym gabinecie dietetycznym.

Umów wizytę w Bielsku-Białej

Dietetyk ONLINE

Opieka dietetyczna online, niezależnie gdzie mieszkasz.

Dowiedz się więcej

Zapiekana bagietka z pomidorami i mozzarellą

Składniki
Kaloryczność
324 kcal
Białko
20.6 g
Tłuszcze
7.1 g
Węglowodany
45.2 g
IG
0 g
Sposób przygotowania
Czas przygotowania
15 minut
1
Piekarnik nagrzewamy na 200 stopni C (góra-dół).
2
Bagietkę przekrawamy na pół, układamy plasterki mozzarelli oraz pokrojone pomidorki wymieszane z ziołami prowansalskimi.
3
Pieczemy około 10 minut aż pomidorki się przyrumienią a ser roztopi.
4
Całość doprawiamy solą i posypujemy rukolą.
Oceń przepis
5 z 11 ocen
Dieta

Ten przepis możesz stosować w diecie:

Autor przepisu
Kamila Tomala

dietetyk

Zobacz także inne przepisy

30 minut
380 kcal
30 minut
57 kcal
10 minut
452 kcal
3 ( ocen)
Herbata zimowa
10 minut
111 kcal