Wizyta w gabinecie

Umów się na wizytę w naszym gabinecie dietetycznym.

Umów wizytę w Bielsku-Białej

Dietetyk ONLINE

Opieka dietetyczna online, niezależnie gdzie mieszkasz.

Dowiedz się więcej

Kotlety z dorsza i soczewicy

Składniki
Kaloryczność
291 kcal
Białko
18.3 g
Tłuszcze
16.6 g
Węglowodany
21.1 g
IG
27 g
Sposób przygotowania
Czas przygotowania
45 minut
1
Cebulę i czosnek pokrój w drobną kosteczkę.
2
Rybę zmiel w maszynce do mięsa bądź w malakserze.
3
Soczewicę ugotuj w lekko osolonej wodzie około 10 minut i lekko przestudź.
4
Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj, uformuj kotlety, obtocz w bułce tartej i smaż na wolnym ogniu aż się zarumienią.
5
Z przepisu wyszło 12 kotletów.
Oceń przepis
4.8 z 5 ocen
Dieta

Ten przepis możesz stosować w diecie:

Autor przepisu
Kamila Tomala

dietetyk

Zobacz także inne przepisy

20 minut
404 kcal
30 minut
205 kcal
1 godzina
195 kcal
1 godzina
251 kcal