Wizyta w gabinecie

Umów się na wizytę w naszym gabinecie dietetycznym.

Umów wizytę w Bielsku-Białej

Dietetyk ONLINE

Opieka dietetyczna online, niezależnie gdzie mieszkasz.

Dowiedz się więcej

Mini karpatka z truskawkami

Składniki
Podana jest gramatura składników na 2 porcje tego dania.
Kaloryczność
326 kcal
Białko
14 g
Tłuszcze
14 g
Węglowodany
44 g
IG
9 g
Sposób przygotowania
Czas przygotowania
15 minut
1
Budyń przygotuj wg przepisu na opakowaniu.
2
Na dno naczynia wsyp groszek ptysiowy.
3
Na wierzch dodaj gotowy, lekko przestudzony budyń, na to pokrojone w kosteczkę truskawki.
4
Całość posyp cukrem pudrem.
5
Wstaw do lodówki na 30 minut.
Oceń przepis
5 z 16 ocen
Dieta

Ten przepis możesz stosować w diecie:

Autor przepisu
Kamila Tomala

dietetyk

Zobacz także inne przepisy

30 minut
554 kcal
15 minut
387 kcal